Om os

Vi er et ungt ægtepar, som er faldet fuldstændig pladask for den skønne race Welsh Corgi Cardigan.opdrtterlogo 001 2

Vi havde aldrig regnet med at hundetræning, udstilling og opdræt skulle blive vores helt store passion her i livet – men det er det i den grad blevet :)

 • Vores store interesse for hundetræning startede, da vi begyndte til hvalpetræning med Loke i vinteren 2011.
 • Vores store interesse for hundeudstilling startede da vi havde overværet en udstilling i Welsh Corgi Klubben i sensommeren 2012.
 • Vores store interesse for opdræt startede da vi besluttede os for at købe Nynne i vinteren 2012.

Vores interesse for og entusiasme omkring hundene vil ingen ende tage – vi har ganske enkelt hund, hund, hund på hjernen, og vi er ikke blege for at indrømme det, selvom vores familie og venner til tider ryster på hovedet af os :) Vi deltager i udstillinger 1-2 weekender om måneden, og går i perioder til forskellig hundetræning flere gange om ugen. Derudover bruger vi mange aftentimer på at læse og studere os frem til forskellige ting som interesserer os omkring hundene f.eks. opdræt, sundhed, avlskombinationer, adfærd mv. Vi søger så meget viden som overhovedet muligt, da vi anser os selv som værende seriøse opdrættere, som kun vil vores race det bedste – og det kan vi kun gøre ved at samle al den information vi kan via f.eks. bøger, artikler, foredrag, andre erfarne opdrættere og selvfølgelig vores egne erfaringer.

Vores kennelnavn “Balsau Corgi’s” er en sammentrækning af vores mellemnavne; Balle og Saugmann, deraf Balsau :)

Hvis du er interesseret i at møde os og vores dejlige hunde, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en tid til en kop kaffe og en hyggelig hunde-snak – vi vil glæde os til at møde dig/jer.

Kort om Mikkel:

 • Mikkel har taget DKK’s opdrætteruddannelse i foråret 2014. Vores Kennelmærke “Balsau Corgi’s” blev godkendt i juni 2014.
 • Mikkel blev valgt ind i bestyrelsen for DKK Kreds 6 i efteråret 2014, hvor han har ansvaret for kredsens hjemmeside.
 • Mikkel sidder i DKK’s udstillingsudvalg, og er dermed med til at styre slagets gang ved alle DKK’s internationale udstillinger.
 • Mikkel har stor interesse for at tage billeder, og han sørger for at der bliver taget billeder på de udstillinger som vi deltager i.
 • Mikkel er uddannet Industritekniker, men arbejder til daglig som Spildevandsoperatør ved Aarhus Vand.

Kort om Louise:

 • Louise har stor interesse for hundetræning og udstillinger, og sørger derfor for den daglige træning af vores hunde.
 • Louise blev valgt ind i bestyrelsen for Welsh Corgi Klubben i foråret 2017, hvor hun er formand for aktivitetsudvalget samt medlem af udstillingsudvalget. Derudover skriver hun “Showrapporterne” til Corgi Nyt (Corgi Klubbens medlemsblad), og er også med til at beregne resultaterne til Årets Hund i Welsh Corgi Klubben.
 • Louise er uddannet ringtræner og træner hold i DKK’s afdeling i Randers, hvor hun hjælper andre til at blive endnu bedre udstillere.
 • Louise er uddannet Revisor HD(R) og arbejder til daglig hos revisionsfirmaet Kovsted & Skovgård i Aarhus.

 

IMG_0913 (2)