Hvalpe

Hvalpe 8 uger 365 Balsau Corgi's B-kuld

Vi opdrætter vores hvalpe i stueopdræt, hvor de kommer til at vokse op i et almindeligt dagligdags miljø, og bliver på den måde vænnet til de mange lyde, som findes her (fjernsyn, støvsuger, telefon, madlavning mv.), helt fra start. Hvalpene vil komme til at få nære relationer til os mennesker allerede fra de er nyfødte, og vi vil tilstræbe socialisering, i en sådan grad som en 8 ugers hvalp kan klare, inden de skal rejse herfra. Vi opdrætter familiehunde, og ønsker at opdrætte sunde og racetypiske hunde. Vi stiller intet krav om at vores hvalpe skal deltage i udstillinger eller lignende – men hjælper selvfølgelig gerne, hvis vores hvalpekøbere gerne vil prøve at udstille deres små vidundere :) Til gengæld stiller vi store krav til at vores hvalpekøbere passer godt på vores små vidundere :)

Vores hvalpe koster 9.500 kr. Prisen er inklusiv: DKK stambog, chipmærkning og registrering i Dansk Hunderegister, ormekur, første vaccination, sundhedstjek hos dyrlægen, hvalpetest, medlemsskab af Welsh Corgi Klubben for resten af indeværende kalenderår samt hvalpemappe med mange nyttige informationer i.

Derudover tager vi 1.500 kr. for en samlet pakke med nøje udvalgte kvalitetsprodukter til hvalpen, som bl.a. indeholder foder til det første stykke tid, ekstra vitaminer og lakseolie, “Hvalpens bog” af Hanne Mathiasen, hvalpevenlige godbidder og tyggeben mv. Denne pakke er obligatorisk ved køb af hvalp hos os, da vi på den måde sikrer os, at vores hvalpe får de bedste ting til den første tid :)

Vi anvender DKK´s købskontrakt.

Vi holder et årligt hvalpetræf, hvor hunde fra vores opdræt og deres mennesker inviteres til en hyggelig dag – vi ser frem til denne dag hvert år, og håber altid at så mange som mulig af vores hvalpekøbere deltager i denne dag :)

Hvalpetræf 1